Veelgestelde vragen

Waarom privé cursus?
Vaak is het voor veel honden en hun eigenaar makkelijk om te oefenen op een vast grasveld, maar zodra ze dan thuis komen moeten ze dezelfde technieken ook thuis gaan toepassen. Omdat juist hier vaak problemen ontstaan en de oefeningen een stuk moeilijker uit te voeren zijn, geeft Perfectdogz veel cursussen aan huis. Zo krijgt u optimale, intensieve en deskundige begeleiding, afgestemd op uw wensen en het leerniveau van uw hond. Ook heeft u de gehele les alleen voor u en uw hond.

Waarom zijn de kosten hoger dan bij een andere hondenschool in de buurt?
U krijgt intensieve en deskundige (privé) begeleiding bij iedere cursus of therapie. Bij de meeste hondenscholen zit u bijvoorbeeld tijdens een puppycursus in een groep van 8-15 honden, waarin iedere hond in een uur tijd alle oefeningen gedaan moet hebben. Zo bent u uiteindelijk maar hooguit 10 minuten met uw eigen hond bezig. De rest bestaat voornamelijk uit wachten, of u moet uw eigen hond gaan vermaken. Bij Perfectdogz krijgen u en uw hond 30-45minuten privé de tijd om alle oefeningen goed uit te voeren en u heeft de volledige aandacht. Uiteraard heeft u dus ook alle mogelijkheid om al uw vragen te stellen over voeding, verzorging en gedrag. De cursus kan ook nog afgestemd worden op uw wensen en op het leerniveau van uw hond.

Kan ik elke dag een afspraak maken?
Ja, in principe valt er voor iedere dag wel een afspraak te maken. Uiteraard is dit afhankelijk van de cursus of therapie waar u zich voor inschrijft. In overleg met u plannen we een afspraak die het beste voor u uitkomt.

Wat als ik voor 2 of meer honden een cursus wil?
Alles is mogelijk. Indien u kiest voor een privé cursus, krijgt u voor de 2e of volgende honden 25% korting op de 2e cursus prijs.

Wat heb ik nodig voor de cursus?
Voor aanvang van iedere cursus ontvangt u van mij een brief met daarin alle benodigdheden voor de cursus waar u zich voor heeft ingeschreven.

Hoe is de cursus opgebouwd?
Dat is afhankelijk van de cursus. Kijk voor alle informatie over de cursussen onder het cursusaanbod. Daarin vind u wat u en uw hond leren tijdens de verschillende cursussen.

Hoe moet ik me inschrijven?
U kunt zich inschrijven door een e-mail te sturen naar info@perfectdogz.nl of via het contactformulier. Beschrijf hierin duidelijk waarvoor u zich wilt inschrijven. U ontvangt van mij altijd een bevestiging.

Hoe en wanneer moet ik betalen?
Tenzij anders afgesproken, ontvangt u van mij na de eerste les of consult de factuur. Het bedrag dient binnen 7 dagen na factuurdatum ontvangen zijn door Perfectdogz. Dit mag overgemaakt worden, of contact betaald te worden bij aanvang van de eerste les.

 

Staat uw vraag er niet bij? Stuur dan een e-mail naar info@perfectdogz.nl

Copyright © 2012 - 2016 Perfectdogz.nl Design: CrossFade AV Producties.